Ice Time - Kokos
Kokosová zmrzlina má své kouzlo.
Ingredience:
1 celý kokosový ořech
500 ml 33% smetany
moučkový cukr
mléko
čokoládové hoblinky
Postup:
Nejpracnější krok přápravy je zpacifikování kokosu. Jakmile se dostaneme k bílému kokosu je třeba jen nastrouhat a nasypat do kastrůlu spolu s částí smetany a pomalu ohřát. Kokos tak pustí vůni.
Do směsi dolít zbytek smetany, podle chuti dosladit cukrem či rozředit mlékem. Nechat vychladit.
Při
Výroba:
Vychlazenou směs nalét so zmrzlinovače a počkat, dokud nebude akorát.
A jak skladujeme zbytek zmrzliny? Většinou v plastových vaničkách, nebo přímo jako servírovací porci v silikonových formách na muffiny:
Ingredience:
1 celý kokosový ořech
500 ml 33% smetany
moučkový cukr
mléko
čokoládové hoblinky
Postup:
Nejpracnější krok přápravy je zpacifikování kokosu. Jakmile se dostaneme k bílému kokosu je třeba jen nastrouhat a nasypat do kastrůlu spolu s částí smetany a pomalu ohřát. Kokos tak pustí vůni.
Do směsi dolít zbytek smetany, podle chuti dosladit cukrem či rozředit mlékem. Nechat vychladit.
Při
Výroba:
Vychlazenou směs nalét so zmrzlinovače a počkat, dokud nebude akorát.
A jak skladujeme zbytek zmrzliny? Většinou v plastových vaničkách, nebo přímo jako servírovací porci v silikonových formách na muffiny:
Komentáře
Okomentovat