Už se to blíží aneb vrchol sezóny 2011

DOS - RACE AROUND SLOVENIA
12.5.- 15. 5. 2011

Logo Bramboráren na hlavní stránce www.bajk.cz  - o co tu jde? Rozhodně nejde o bajkovou cyklistiku, ale o silniční ultramaraton DOS - Race Around Slovenia, čili závod kolem Slovinska, které se jako jeden ze závodníků účastní místí šéfredaktor Tomáš Vitvar.
Tomáš pro tento závod využívá zkušeností naší ultramaratonské závodnice Hanky Ebertové, která s tímto způsobem závodění v loňské roce zkončila a do Slovinska se vrací jako doprovod.

A kdo že do Slovinska všechno jede?

Závodník:

Tomáš Vitvar (82)
Hlavní osoba této akce, závodník, kolem kterého se bude vše točit. V péči svého týmu se bude mít jako v bavlnce a jeho jedinouo úlohou bude šlapat a poslouchat Hančiny rady.

Realizační team:

Jitka Mimránková
Oficiální šéf teamu pro komunikaci s organizátorem, během závodu hlavně řidič hlavního doprovodného vozidla, navigátor ...

Hanka Ebertová
Hlava teamu, Tomášův guru - její několikaleté zkušenosti s ultra velmi pomáhají nejen s přípravou na závod, ale také v průběhu závodu bude velmi nepostradatelná. Společně s Alčou se bude starat o blaho Tomáše - jídlo, pití, oblečení.

Alča Fridrichová
Hlavní "krmič" a "napáječ". Spolu s Hankou se bude starat o Tomáše, hlavně o jídlo. Její kuchařské umění bude držet při životě celý team. S utra má několikaleté zkušenosti. S Hankou objela několik závodů a stala se pevným kamenem jejího teamu.
Jinak majitelka firmy Atex v Brně vyrábějící sportovní oblečení.

Eda Pitka
Řidič, navigátor na střídačku s Jitkou, mechanik. Tomášův sparing partner při vyjížďkách se správným smyslem pro humor.

Petr Stibůrek
Řidič, pomocný kuchtík, bavič v jednom. Jinak další člen z Hančina teamu, který přispěje se zkušenostmi a hlavně nakažlivou dobrou náladou.

Další lidi, které je třeba aspoň zmínit:

MUDr. Pavel Homolka
Přítel "doktor" na telefonu. Celý team doufá, že jeho rad nebude třeba a Tomáš zvládne celou trasu bez zdravotních potíží. Povoláním primář KFDR ve fakultní nemocnici u svaté Anny v Brně


Petr Janouš
Web administrátor, fotograf. Jak Tomáš pojede, bude možno sledovat on-line díky GPS, ale Petr se postará o aktualizaci stránek Hanky- na které bude dávat aktuality z doprovodných aut.

Pokud budete chtít poslat SMSku na podporu Tomáše - tak buď můj nebo Hanky telefon, nebo na příjem SMS budeme mít v autě "neutrální" telefon - 606 657 370

Odkazy:


Sponzor:
Bramborárna Třebeň
Hančin sponzor, který věří i Tomášovi.

Stránky závodu
Stránky pro aktuality - Hanka Ebertová
Diskuse na Bike-forum.cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Já a chemoterapie

Rakovina. Návštěva, která neklepe.

Jak plešounek k vlasům přišel