Slovinsko - den první

Naše cestování do Postojné začlo kupodivu v Praze, kde kolem páté odpolední vyzvedáváme Edu v Čelákovicích a míříme do Brna, kde v sídle firmy Atex máme v plánu setkání s Hankou a Petrem, kteří jedou z Prahy dodávkou a hlavně zde vyzvedáváme Alču - naši hlavní krmičku.

Z Brna vyřážíme kolem půl jedenácté večerní a bezpečně jedem směr Postojná.. Samo se zdravotními přestávkami na čůrání a na spinkání.
Do Postojné k hotelů dorážíme v půl sedmé ráno a protože majitel hotelu je sponzor závodu (Tom tu bydlí zadáčo a ostatní se slevou), nemáme problém s ubytováním hned v tudle brzkou hodinu. Všichni hnedka zahučí do peřin a chrní., mě bere migréna a radši razím do města na procházku a do hotelu se vracím s desátou hodinou, kdy začíná prezentace. Tom samosebou jako první.

Dáváme si další oddych před úpravou aut. Máme dvě - Tomovo mondeo jako hlavní a Petrův tranzit jako záložní a hlavně jako místo pro věci. V mondeu se poveze jen to nejdůležitější.
Můj úkol je jasný - oblepit auta nálepkama. Kluci se staraj o elektrotechniku jako světla, maják, aparatura  a tak.

Opět malý oddech a protože moje migréna graduje, radši opět zdrhám na zdravotní procházku a ostatní si hezky cpou bříška (no do toho mého "vyblinkaného" sem nic nechtěla). Bohužel ani tentokrát sem to nerozchodila a tak na řadu přichází růžový kamarádi a pak s Tomem vurážíme do města na kafe a následně do hotelu, kde se od páté odpolední konala tiskovka, na které byla Hanka s Edou, následně prezentace trati - tam už bojujem ve čtyřek - Petr s Alčou plní naše hamušky papušky zásoby. A  samo, na slavnostní večeři sme u stolu už všichni.

Během večeře je losování - náš team má číslo 114 - to víme od rána, Tomovo startovní číslo je 27 - to taky víme od rána a hlavně víme čas, kdy startujem - a to v 19,22:30 - tedy aspoň všichni vědí, kdy fandit.

Zítra nás čeká dopo přebírka aut a kol, pak volno a večer start...

Fotky hlavně od Edy

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Já a chemoterapie

Rakovina. Návštěva, která neklepe.

Blouznění