Milostný život cyklistky

Když jsem se doma zeptala muže, zda jej napadá nějaké oddechové cyklistické téma na pátek, bez přemýšlení vyhrkl – co sex? Asi narážel na známou scénku s filmu pro puberťáky „Holky to chtěj taky“. Ale je pravda, že podráždění intimních partií je choulostivé téma a moc o něm nemluvíme.

O tom, že cyklistika může mít negativní dopad na pánskou plodnost, se již napsalo hodně. Americká vládní organizace National Institute for Occupational Safety and Health se tomuto tématu věnovala již několikrát. Dámské problematice však pouze okrajově. To neznamená, že neexistuje. Výsledek jejich zkoumání mluví jasně, za většinou problémů hledejte nesprávně zvolený posed.

Bolest či podráždění intimních míst mnohdy stojí za nechutí dam věnovat se cyklistice. Překvapivě je toto překážka, které se dá jednoduše vyvarovat. Stačí se zaměřit na pár bodů.

1. Správná velikost kola – pro pohodlí je zásadní postavení řídítek a sedla. Při přílišném předklonění se veškerá váha přenese do přední části pánevní oblasti, která není na dlouhé sezení uzpůsobena, což způsobuje necitlivost, která při časté jízdě může komplikovat sexuální život. Jak si správně nastavit posed řešil server Dámy na kole pomocí služby RETÜL fitting – měření, které vám pomůže

2. Správné sedlo – na trhu jsou desítky dámský sedel a to z toho důvodu, abychom si mohli najít to své. Šířku a tvar, která nám bude vyhovovat. Nebojte se zkoušet, využijte možnosti si vypůjčit testovací sedla a nevzdávejte to. Cyklistika je krásný sport u kterého nemusíme zbytečně trpět. O sedlech si můžete přečíst zde Je čas na změnu! Pokud vás na kole bolelo i něco jiného, než nohy…. 

3. Kalhoty s cyklistickou vložkou v mnoha ženách evokují menstruační období a mají problém si takové kalhoty pořídit. Některé mají zase problém, že si v nich připadají tlusté, že jim deformují zadek. Milé dámy, odpoutejte se od těchto představ a nebojte se, uvidíte, že díky správným kalhotám si ulevíte. Pokud hledáte správné kalhoty, tady máte 7 praktických rad, jak vybrat cyklistické kalhot.

4. Pravidelná hygiena je základ. Na každou vyjížďku si berte čisté cyklistické kalhoty. Intimní partie můžete namazat speciálním krémem na opruzeniny. A po návratu z kola si dopřejte sprchu, kdy k očistě používejte jemné čisticí prostředky.

5. Po vyjížďce dopřejte svým choulostivým místům odpočinek a umožněte pokožce dýchat. Pokud můžete, choďte doma naostro.







Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Já a chemoterapie

Rakovina. Návštěva, která neklepe.

Blouznění