Kuchtík, aneb co uvařit pro 16 lidí?
Když se plánuje večírek pro 16 lidí, je lepší ukuchtit něco, co nezabere moc času, je dobré a lidi si to mohou naložit sami. Přeci jen málo kdo má doma možnosti jak elegantně usadit takový počet lidí, takže raut je jedna z příjemných možností.
A vzhledem k tomu, že ten můj raut byl hlavně pro sportovce, tak to bylo bráno s tohodle pohledu, tedy žádné velké dietní podpásovky :-)
Jaké tedy bylo menu? Na přiloženém obrázku toho tedy moc poznat není a více fotek nemám, ale jako hlavní chod večera pečená vepřová panenka s chlebem a okurkou, těstovinový salát s mozzarellou, dezert z mé strany babičin tažený závin a 2 skvělé dorty od zúčastněných dam. Na takové to klasické domácí zobání pak obležené talíře se zeleninou, uzeninou a sýrama.
A vzhledem k tomu, že zůstal jen těstovinový salát (bylo ho fakt hodně!) tak to chutnalo :-)
A vzhledem k tomu, že ten můj raut byl hlavně pro sportovce, tak to bylo bráno s tohodle pohledu, tedy žádné velké dietní podpásovky :-)
Jaké tedy bylo menu? Na přiloženém obrázku toho tedy moc poznat není a více fotek nemám, ale jako hlavní chod večera pečená vepřová panenka s chlebem a okurkou, těstovinový salát s mozzarellou, dezert z mé strany babičin tažený závin a 2 skvělé dorty od zúčastněných dam. Na takové to klasické domácí zobání pak obležené talíře se zeleninou, uzeninou a sýrama.
A vzhledem k tomu, že zůstal jen těstovinový salát (bylo ho fakt hodně!) tak to chutnalo :-)
Komentáře
Okomentovat